U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Annuleren van een afspraak: uw afspraak kunt u kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Het annuleren kan alleen per mail, whatsapp of telefonisch. Bij no show zullen de kosten van de behandeling in rekening worden gebracht middels een factuur.

Allergie: geef voor de behandeling aan of je een allergie hebt in verband met een mogelijke reactie op de olie, er wordt dan met een neutrale basis olie gemasseerd. Twijfelt u of u gemasseerd kunt worden raadpleeg dan eerst uw arts.

Wanneer mag er niet gemasseerd worden:
Bij koorts, door masseren wordt de doorbloeding bevordert waardoor de koorts wordt verergerd.
Ontsteking van het te behandelen gebied.
Trombose in het te behandelen gebied.
Bij een tumor in het te behandelen gebied, dit is om te voorkomen dat door het masseren mogelijke uitzaaiing wordt gestimuleerd.
Bij spataders.
Bij zwangerschap.
Bij twijfel is het verstandig om eerst uw arts te raadplegen.

Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures kunt u mij niet aansprakelijk houden voor gevolgen tijdens of na de massage.

 

Bij Massage Praktijk Manon Lemmens worden GEEN erotische massages gegeven.


Kleding: alleen die kleding wordt uitgedaan waar u gemasseerd wordt. Uw ondergoed houdt u aan. Bij vrouwen wordt het bh-bandje los en weer vastgemaakt op de massagetafel.

Zorg er voor dat uw mobiele telefoon is uitgeschakeld.

Draag geen sieraden.